⬆︎ ຄຳແນະນຳການນຳໃຊ້ໜ້າທີ່ຫຼັກທັງໝົດ
MyBible ອະນຸຍາດໃຫ້ທ່ານເພື່ອຮັກສາລະບົບບັນທຶກ.
- ທ່ານສາມາດເປີດເມນູເລື່ອນລົງບັນທຶກໂດຍການແຕະທີ່ສ່ວນຫົວຂອງປ່ອງຢ້ຽມຫມາຍເຫດ.
- ເມນູເລື່ອນລົງຂອງບັນທຶກອະນຸຍາດໃຫ້ທ່ານເຮັດການຫມູນໃຊ້ທີ່ຈໍາເປັນທັງຫມົດດ້ວຍບັນທຶກ: ການສ້າງ, ປ່ຽນຊື່, ລຶບ, ຈັດໃສ່ໂຟນເດີແລະໂຟເດີຍ່ອຍ.
- ບັນທຶກຖືກເກັບໄວ້ໃນ MyBible/user/notes directory ເປັນໄຟລ໌ຂໍ້ຄວາມທຳມະດາທີ່ມີນາມ “.txt” ຕໍ່ທ້າຍ. ນີ້ອະນຸຍາດໃຫ້ທ່ານຈັດຮຽງ / ປ່ຽນຊື່ບັນທຶກຂອງທ່ານໂດຍໃຊ້ຕົວຈັດການໄຟລ໌ໃດໆ. ນີ້ຍັງອະນຸຍາດໃຫ້ໄດ້ຮັບບັນທຶກຂອງທ່ານໃນອຸປະກອນມືຖືອື່ນ, ໃນຄອມພິວເຕີໂນດບຸກ, ຫຼືອິນເຕີເນັດ - ເປັນຜົນມາຈາກການ synchronization ຂໍ້ມູນ MyBible (ກ່ຽວກັບການ synchronization ຂໍ້ມູນເບິ່ງ "ກ່ຽວກັບ" ຂໍ້ຄວາມທີ່ມີຢູ່ໃນເມນູ MyBible).
- ຮູບແບບການອ່ານເທົ່ານັ້ນຂອງໜ້າຈໍບັນທຶກຈະປົກປ້ອງບັນທຶກຂອງທ່ານຈາກຄວາມເສຍຫາຍໂດຍບັງເອີນ.
- ໃນໂຫມດການອ່ານເທົ່ານັ້ນຂອງປ່ອງຢ້ຽມບັນທຶກ, ຕໍາແຫນ່ງຄໍາພີໄບເບິນທີ່ອ້າງອີງໃນບັນທຶກອັດຕະໂນມັດກາຍເປັນ hyperlinks ກັບສະຖານທີ່ຄໍາພີໄບເບິນທີ່ສອດຄ້ອງກັນ.